Incepem programul de joaca si teme cu micii scolari

A fost o vacanta de iarna autentica – am avut si vreme buna, si zapada din belsug, si un pic de ger, ca doar e iarna adevarata… Din pacate, insa, mai ales pentru cei mici, de luni incepem din nou scoala, cu tot ce implica ea, de la trezitul dimineata devreme pana la lectiile obligatorii in fiecare dupa-masa… Pentru parintii care trebuie sa munceasca in fiecare zi pana mai tarziu, pentru cei care nu au timp sa isi ajute copiii la teme si mai ales pentru acei parinti care vor sa isi stie copilul in siguranta, fericit, relaxat, dar in acelasi timp bine pregatit pentru urmatoarea zi de scoala, incepem de saptamana viitoare un program special dedicat micilor scolari, incepand cu ora 12, cand acestia termina orele de curs, pana la ora 17.00

Serbare-16.jpg

Vom servi impreuna masa de pranz, ne vom odihni putin inainte de teme. Doamna invatatoare Liliana Onut va fi cea care va aprofunda impreuna cu cei mici notiunile invatate si va da explicatiile necesare lectiilor pentru a doua zi.

Cand temele sunt gata, poate sa inceapa si joaca, nu-i asa? O multime de jocuri, de la Scrable la Monopoly, de la puzzle-uri la plastilina, de la jocuri de constructie la papusi si accesorii de bucatarie, carti cu povesti si filme adecvate varstei vor sta la dispozitia lor. In functie de rabdarea si dispozitia copiilor, vom realiza mici proiecte creative, iar periodic vom avea invitati din diferite domenii (limbi straine, muzica, teatru etc) care ne vor impartasi din cunostintele lor.

Tariful pentru programul nostru de joaca si teme cu micii scolari incepe de la 550 lei/luna sau 35 lei/zi, si include masa de pranz in sistem catering. In cazul in care vor fi inscrisi mai multi copii din aceeasi unitate de invatamant, vom putea asigura si transportul acestora pana la noi.

Cu drag si emotie, ii asteptam pe cei mici sa ne impartaseasca din provocarile prin care trec!

Simply Kids – joaca-te, testeaza, experimenteaza!

Leave a Comment