Simply Kids Summerschool 2018

A început vacanța! În prima săptămână de vacanță ne-am distrat într-un lung carnaval, am confecționat măști, am dansat, am făcut karaoke și teatru de păpuși 🙂

Pentru urmatoarea perioada ne propunem sa abordam mai multe activități, să le combinăm și să le mixăm pentru un rezultat special: copii fericiți, relaxați și curioși 🙂 Iată câteva exemple:

1. Educație rutieră (reguli și semne de circulație, realizarea unei machete a străzii pe care este situat Simply Kids, cu ajutorul filmărilor realizate cu drona și a ieșirilor ”pe teren”)

2. Ateliere de gătit (salate de fructe, legume, minitortulețe, sandwich-uri, frigărui, animăluțe din fructe și legume)

3. Codul bunelor maniere (recapitulare pe scurt a celor ”7 ani de acasă”, conduita corectă în parc, la scoală, la masă și în tot felul de situații, cu jocuri de rol și concursuri)

4. Micul detectiv (jocuri și concursuri cu comori ascunse, hoți și polițiști, vizită la Poliția Suceava, unde vom afla cum se prelevează amprente și alte mici secrete ale domnilor polițiști)

5. Ateliere de pictură și creație

6. Conversație și joc în limba engleza

7. În lumea poveștilor (lectură, dezbatere, jocuri de imaginație – finaluri diferite, introducerea personajelor din alte povești, jocuri de rol)

8. Matematică distractivă

9. Natura – prietena noastră (ieșiri în natura, de unde ne procuram materiale necesare pentru alte activități, curățarea parcului din apropierea noastră, relaxare în pădure)

10. Educație pentru sănătate și igienă, nutriție corectă (gimnastică, baschet, reguli de bază de igiena, plimbare la piață, de unde cumpăram fructe și legume pentru salatele gătite tot de noi)

11. Club de lectura (concursuri de dicție și recitare)

12. Tradiții și obiceiuri românești (pași de dans popular, pictură pe ceramică, lemn, prezentare a portului popular, mini șezătoare)

13. Teste de logică, inteligență și cultură generală

14. Ieșiri în zone fără trafic, potrivite pentru concursuri de role, aruncare la țintă, ștafeta, alergare, etc.

15. Vizite ale voluntarilor de la Salvați Copiii, cu abordarea temelor propuse de ei

16. Vizită la fermă, sa admirăm animăluțele, să vedem de unde vine laptele și brânza 🙂

17. ”Practică” în câmp – participăm la o activitate câmpenească, mâncăm cartofi copți în jar și porumb fiert, luat direct de pe știulete 🙂

18. Micul explorator (experimente)

19. Diverse concursuri distractive: castele și forme în nisip, baloane de săpun, lego, kendama, zmee, și multe, multe, multe, multe altele!

Pentru înscrieri și detalii, trimiteți-ne un mail la mihaela@simplykids.ro sau sunați-ne la numărul de telefon: 0744238836.

Simply Kids Summerschool – cea mai bună alegere pentru copilul dumneavoastră!

Simply Kids a fost la piața mică să cumpere tot ce este necesar pentru o salată delicioasă și sănătoasă.
Ne-am și plimbat prin pădure.